Bububu!

Impérium se rozhodlo natočit pokračování svého epického propadáku „Akce Fénix”. Žánrově stále nevybočuje z hranic sci-fi, komediální prvky střídají tragické v rychlém zmateném střihu a režisér je zřejmě zfetovaný.

Pro umocnění atmosféry a zdůraznění nebezpečnosti hlavních aktérů, jsem byl přidán i já. Pravděpodobně jako jeden z temné strany, jehož dotek proklíná.

Úryvek ze spisu:

Udržuje blízké kontakty s Michalem Kolesárem, považovaným za guru tuzemské militantní envirmentální scény, který byl zakladatelem tuzemské sekce mezinárodních militantních uskupení Animal Liberation Front a Earth First, je známý propagátor tzv. osvobozovacích akcí (vypuštění zvířat z velkochovů či farem), ale zároveň i sabotážních akcí a aktivně se zapojil i do působení anarcho-enviromentálních neformálních skupin v Olomouckém kraji.

Podobným způsobem jsem byl zneužitý rakouskou policií v roce 2008 proti rakouským aktivistkám a aktivistům. Pro rakouskou policii jsem byl „nezahalený osvoboditel zvířat”, pro českou jsem „guru a zakladatel”.

Bojím se podívat do zrcadla, co tam uvidím příště. Bílého chodce? Pikachu?

Související:

bRt5875%35sf#TT, řekla policie.

This entry was posted on Pondělí, Srpen 7th, 2017 at 15.30 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.