Poslední veřejný workshop (VeganFest Brno - sobota 3.3.2018)

V týdnu od 3. do 11. března 2018 bude v Brně sedmý ročník festivalu, který se deklaruje jako nevýdělečný, bez sponzorů a organizovaný dobrovolníky z brněnského Kolektivu pro zvířata.

V sobotu 3.3. ve 14:00 budu mít workshop pojmenovaný „Ber slepici a běž” a bude to naposledy, kdy tento workshop budu veřejně prezentovat.

Odhaduji, že poprvé jsem jej dělal cca před 10 až15 lety v tetovacím salónu přítele Fuťy a od té doby mnohokrát na různých místech. Jako součást punkových a hardcorových koncertů a festivalů (díky HC/Punkový scéně za letitý support), na Antifa kempu (když jsme zablokovali kamión s koňmi na hraničním přechodu v Chotěbuzi, byla Antifašistická akce první, kdo nám vyjádřil podporu a já na to nezapomněl), v různých městech i vesnicích, kde se našel někdo, kdo zajistil prostor a čas (zase díky), dokonce i na VeganFestu v roce 2012, kdy jsem nedal povolení ke zveřejnění na youtube (díky lidem z VeganFestu, že mě každý rok trpělivě zvou i když komunikace se mnou není úplně jednoduchá a většinou jsem odmítl).

Díky těm, kdo mi tlumočili, když jsem s workshopem vycestoval do zemí, kde se mluví německy, španělsky, anglicky nebo kdovíjak.

Celý program VeganFestu

Dopisy sobě a tobě (VeganFest Brno 2017)



This entry was posted on Pátek, Únor 23rd, 2018 at 6.20 and is filed under rozhovory, přednášky. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.