Záchranná akce LVI & Support Joseph Dibee (únor 2020)

V této zprávě jsou dvě záchranné akce. Odnesli jsme devět krůt od lidí, kteří si udělali byznys z toho, že kradou, mrzačí a likvidují životy ostatních zvířat.

Cestou z prvního domova mi přes cestu přeběhla mladá srna a za ní ještě druhá. Zastavil jsem, vypnul motor a díval se za nimi, jak běží přes pole k lesu. Nechal jsem slzy a zoufalství, ať mi zvlhčí a pomačkají oči.

Po kliknutí na fotografii vstoupíte do galerie.

Myslel jsem na Lukáše, jak otevírá plechová vrata ke krůtám a vchází se mnou dovnitř do těžkého vzduchu, na Petru, jak se k jedné z nich sklání a hladí ji po křídlech, tak zbytečných pro život, jaký ji připravili lidé, na anonymní záchranářku, které budu pro tuto chvíli říkat Jezevčice, jak stojí, dívá se a vlastně neví, co říct. Myslel jsem na to, kolik z těch zachráněných přežije, protože jsem vzal i několik, které nemají moc velkou šanci. Myslel jsem na lidi, u kterých našli krůty nový domov a jak jsem jim uvnitř vděčný. Myslel jsem na to, kolik krůt zůstalo a pro kolik se snad ještě vrátíme.

Krůty mají nádherné oči, víte?

Support Joseph Dibee

Joseph Mahmoud Dibee byl po dvanácti letech na útěku zatčený a obviněný FBI ze sabotáží s údajnou škodou cca 45 miliónů dolarů.

Více zde: Green Scare Defendant Apprehended in Cuba After 12 Years

bus-bill

This entry was posted on Neděle, Únor 16th, 2020 at 15.13 and is filed under otevřená záchrana. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.