Video od Toma a Isy (Rakousko)

Když jsem po své nehodě ležel v nemocnici a čekal s nohou v ledu až trochu zmizí otok, aby se mohlo operovat, začala mi moje partnerka nosit do nemocnice vytisklé velké množství mailů ze všech kontinentů. Byla v nich přání brzkého uzdravení a já byl jsem překvapený odkud o nehodě vědí.

Později jsem se dozvěděl, že je to díky mým blízkým z Rakouska. Rozeslali zprávu, kam až dosáhli. Přiznávám, že mi hodně pomohly všechny ty maily i video od Toma i Isy. Jeden můj přítel se vyjádřil, že když to video viděl, tak si myslel, že jsem snad umřel. A když jsem je uviděl já, myslel jsem si to taky.  Ale pravdou je, že celkem věrně odráží mé přátelství s Tomem i Toma samotného.

Považuji za obrovské štěstí, že jsme se potkali a mám obrovský respekt před jeho prací i před prací Isy, s kterou jsou si mužem a ženou a vzájemnou oporou.

Podívejte se na jejich další videa a třeba pochopíte.

Díky, bratříčku.

 

This entry was posted on Úterý, Prosinec 30th, 2008 at 21.04 and is filed under od mých blízkých. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.