Záchranná akce LXII & Happy birthday Marius Marie Manson (únor 2021)

Text Petra Musilová.

Hlídám jednu z cest a poslouchám nářek zvířat. Připravuju se na to, že to tam bude hnusný. Ještě na okamžik se ohlížím zpátky k lesu. K přírodě, kterou lidé těm zvířatům v halách sebrali. A přitom to jediné, co je odděluje, jsou vlastně jenom jedny blbý dveře.

Po kliknutí na fotografii vstoupíte do galerie.

Místo, kterým jsme vlezli dovnitř haly, vedlo přímo do ohrazeného prostoru mezi vyřazené krůty. Zraněné, nemocné, umírající a mrtvé. Některé měly velké černé boule na hlavě. Chodili jsme mezi nimi, prohlíželi si je a s každým krokem jsme překračovali další a další krůty, které už neměly sílu kamkoliv poodstoupit.

Míša se šel podívat k těm nevyřazeným, potřebovala jsem si sednout. Kolem ležela jen bezvládná těla krůt. Až pod světlem z čelovky jsem zjistila, že se na mě některé dívají.. že nejsou mrtvé. Ležely a hlavy měly opřené o zeď nebo o tělo jiné krůty. Dívaly se a moc se bály, některé sebou jen párkrát škubly ve snaze utéct, jiné jakoby už nevnímaly. Mrtvé, umírající, hladila jsem je a tekly mi slzy. Lukáš o kus dál hladil jiné.

Povedlo se nám odnést pryč dvě krůty a za pár dní ještě dvě další.

Podpora Marius (Marie) Mason

Marius (Marie) Mason byl zatčen v roce 2008 na základě obvinění spojených s Earth Liberation Front a odsouzen k ukradení svobody skoro na 22 let (262 měsíců). Byl obviněný ze dvou sabotáží. Odmítl udat další aktivisty, ale nakonec se přiznal ke 13 akcím ( 12 x E.L.F. a 1 x A.L.F.). V této době byl Marius ještě Marie.

Proti Marii (Mariusovi) vypovídal i tehdejší manžel Frank Ambrose, který byl placený práskač FBI.

Happy birthday Marius Manson
Marius Mason #04672-061
FMC Carswell
Post Office Box 27137
Fort Worth, Texas 76127

supportmariusmason.org

4strugglemag.org

This entry was posted on Pátek, Únor 5th, 2021 at 10.32 and is filed under Petra Musilová, otevřená záchrana. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.