Otevřená záchrana XXX (říjen 2016) & Support Lukáš Borlík

Je nám zima, jsme unavení a prší. Nemůžeme chytit spojení s jednou hlídkou. Ve vysílačce slyšíme jenom chrčení. Skoro půl hodiny ztrácíme řešením situace.

Když je všechno v pořádku a slyšíme všechny hlídky, jdeme s Lukášem Krásou přes plot a k potom k jedné z hal. Jdeme klidně a rychle.

V téhle hale jsme byli před pár měsíci. Jsou to stejné slepice jako tehdy. Jen je jich méně, více křičí a mají méně peří.

Můžeme vzít šest. Pro víc jich nemáme místo. Pár fotek. Bez úsměvu.

Jdeme domů.

Po kliknutí na fotografii vstoupíš do galerie.

……………………………………………………………………………………………………………………………..

Support Lukáš Borl


S Borlíkem jsem se poprvé potkal asi před 15ti lety (berte to jako odhad člověka, který příliš nevnímá čas). Pořádal v Mostě festival a součástí byla moje přednáška a promítání nějakých investigací.

Od té doby mě občas někam pozval a já občas pozvání přijal.

Když jsem začal s otevřenými záchranami, říkal mi, že už chystá pomeranče, které mi bude nosit do kriminálu. A zatímco já si tady po světě dál smutně šlapu, Borlík je za mřížemi a fízlové z něj dělají teroristu.

Hodně síly a hodně štěstí Borlíku.

Lukáš Borl 1.3.1982
Vazební věznice Litoměřice
Veitova 1
412 81 Litoměřice

Číslo účtu: 6015-20632881/0710, VS: 820301/2763

Dopis od Borlíka zde

This entry was posted on Neděle, Říjen 9th, 2016 at 15.46 and is filed under otevřená záchrana. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.