Žádost sestry Martina Ignačáka

Rodině Martina Ignačáka se podařilo sehnat 100 000 Kč na kauci. Teď se snaží sehnat nějaké organizace, které by jim pomohli se za Martina zaručit. Přečtěte si stanovisko Českého helsinského výboru k propuštění Martina I. ( zde ) Přečtěte si osobní vzpomínku novináře Markusa Pape. ( zde ) Přečtěte si a srovnejte si, co se psalo o akci Fénix, když začala a co z těch sraček zbylo dnes.

Martin I. je PR vězeň. Mává se kolem něj slovem terorismus a skutečný terorismus, státní i nestátní, při kterém jsou roztrhaná těla, pláč pozůstalých a strach z pokračování je tím zlehčován.

Přidávám mail od Martinovi sestry.

Ahoj Michale, nevím jestli máš možnost sledovat soudy atd. kolem mého bratra. Každopádně co se týká veganské stravy tak vyhráno byla na půl, každých 14 dní mu ale můžeme nosit veganskou starvu. Přece jen to je ale náročné….trvá to už 15 měsíců.
teď bych ale požádala o jinou pomoc.
já jsem se zaručila za svého bratra že na něho dohlídnu a zajistím bydlení atd. v případě, že bude na svobodě čekat na soud. Bohužel to nevyšlo a nejsem dostačující zárukou pro soud.
Zajišťujeme další záruky - kauci 100.000,-,tu už máme, a pak nějaké přislíbení = spolu zaručení nějaké organizace, nejlépe Olomouc, Brno…
jde o to, zajistit víc možností záruk pro soud, tak aby byl volný, mám na to cca 3 týdny.
pokud by tě někdo napadl, nebo jsi měl tip, dej mi prosím vědět.
záruka spočívá v tom, že organizace napíše na soud dopis, že se zaručuje za mého bratra (vzor bych poslala), že s ním bude třeba cca 1x v osobním kontaktu, ten na oplátku bude organizaci v něčem pomáhat - dobročinně.
Vím že můj bratr nechce nikde utéct, chce být osvobozen tak, jako ostatní obvinění. proto jsem s rodinou naškudlili těch 100.000, víme že o ně nepřijdeme.
jen pro info, pokud by třeba náhodou utekl, beru to jen ať ví zaručující se co jim hrozí, tak vůbec nic, jen naše rodina by přišla o 100.000 .
To je asi vše, v případě dotazů klidně volat přímo mě 725 249 567
vím že to není jednoduchá a běžná věc, ale jakákoliv pomoc, rada, tip mi fakt pomůže.
doposud mě každý odmítá, má strach, jen nevím z čeho…
Pavla
badurova.pavla@seznam.cz

This entry was posted on Sobota, Září 3rd, 2016 at 8.40 and is filed under od mých blízkých. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.